Systrarna hade en solig midsommar i Roslagen med dans runt midsommarstången, fiskdamm och fika i gräset.
Senare blev det traditionell midsommarmat till förrätt: matjessill med gräslök, gräddfil och färskpotatis.
Den som inte ville ha sill fick annan rå fisk: sashimi med wasabiolja
Efter sill blev det grill...
... och en härlig tomatpaj från Lindholmen.
Till efterrätt Natz espressokaka med färska jordgubbar, nyplockade i landet
Eftersom det växer flera olika sorter där, hade varje gubbe man stoppade i munnen en egen smak.
Den som inte ville ha sill fick annan rå fisk: sashimi med wasabiolja
Efter sill blev det grill...
... och en härlig tomatpaj från Lindholmen.
Till efterrätt Natz espressokaka med färska jordgubbar, nyplockade i landet
Eftersom det växer flera olika sorter där, hade varje gubbe man stoppade i munnen en egen smak.
4 comments:
ni verkar ha haft en riktigt härlig midsommar! hoppas att kakan smakade bra :)
natz: tack den var mycket god. ännu godare dagen efter, tydligen :-)
Mysig midsommar ni verkar ha haft. Just den där kakan har jag också tänkt testa, men inte hunnit med. Får hålla den i minnet...
nässelblom & choklad: det var särskilt en hit att ha espressopulver direkt i kakan, supergott! Sen gillar jag kakor man rör ihop i kastrullen, enkelt och gott!
Post a Comment