Monday, May 28, 2007

Lyxig pastasallad

Ibland kan det bara bli så rätt med en vanlig pastasallad. Särskilt om man lyxar till det lite med diverse italienska delikatesser. Här tog vi en bred tagliatelle av ett lite lyxigare märke och blandade med tre olika sorters sallad (maché, rosé och så har jag glömt vad den heter den tredje, men sån där krusig grön). I salladen åkte också soltorkade tomater i olja, grillad paprika i olja och kronärtskockor. På med olivolja och en god balsamvinäger, salt och peppar. Något att se fram emot tills sommarvärmen kommer tillbaka :-)

Höll på att glömma att vi hade lite parmaskinka i också!

5 comments:

Vivvi said...

Kronärtskockor, soltorkade tomater och pasta är en oslagbar kombination. Gärna med tigerräkor som är kryddade med lite hot paprika. Mums!

Nässelblom och choklad said...

Det är härligt att byta ut vintermaten mot pastasallader och potatissallader i stället. Den här verkar god!

Linda said...

vivvi: visst är det bra! jag blir lite förvånad ibland över att kronärtskocka, som har så distinkt smak, funkar till så mycket.
nässelblom & choklad: ut med bönor och vinterpotatis!

Anna-Eva said...

Mmm ser god ut. Synd att jag redan ätit :)

Linda said...

Anna-Eva: det kommer fler tillfällen!