Tuesday, April 3, 2007

Nostalgisk snabbmat

Jag hittade Patak's Original Curry Paste i den asiataiska affären i Söderhallarna i helgen och var tvungen att testa om den var lite god som jag kom ihåg den från när vi bodde i England. Det var den! Fantastiskt med burkcurry som faktiskt smakar något och inte bara är mesig. Det här var faktiskt lika gott som hämtmat från indiern på hörnet. Fler smaker ska testas!

Chicken Bhuna för 2

1 msk olja
1 gul lök, hackad
1/4 burk Patak's Bhuna curry paste
300 g kycklingfilé skuren i bitar
200 g tärnade tomater, färska eller från burk
1 tsk tomatpuré
1 dl vatten
hackad färsk koriander (kan uteslutas)

Fräs löken genomskinlig i oljan. Rör ned currypastan, lägg i kycklingen och fräs tills den fått färg. Lägg ned tomater, tomatpuré och vatten och låt puttra under lock på låg värme i ca 20 minuter. Toppa med färsk koriander och servera med ris.

No comments: