Wednesday, April 25, 2007

Italienresan


Så var vi tillbaka hemma igen då, lite gladare, lite solbrändare, lite tjockare och med två nya tänder i familjen (de sitter i underkäken på sjumånadersbebisen). Vi har varit i norra Italien, mellan Milano och Como, där vi har hälsat på min dotters gudföräldrar. En avstickare till gudmoderns föräldrar i den lilla vackra staden Iseo en bit norrut hann vi med också. Det var lagom varmt, vallmon blommade och glassen var "mycket godare än i Sverige" som treåringen nöjt konstaterade. Vi har ätit mycket och gott, både hemlagat och på restaurang, så nu hoppas jag att jag lyckas förmedla lite inspiration!

6 comments:

Nässelblom & choklad said...

Så vackert det är. Låter som om du och din familj haft underbara dagar. Brukar själv vara vid Lago Maggiore så jag längtar när jag hör att du varit vid grannsjön.

Ilva said...

Låter som en fin resa, Iseo är söt! Så nu måste du ju vara med I cyberkocken eftersom jag tar för givet att du hämtat lite matinspiration här nere!

Maria said...

Ah fullkomligt ljuvligt! Nu längtar jag ännu mer till min resa till Sorrento i början av juni. :-)

mandi said...

Jag vill oxå!
Har varit min och pojkvännens plan att åka dit nästa sommar (de senaste 5 åren) men det blir ju aldrig av. Vi, bilen och en j-la massa mat. Nångång måste det bli av...
ps. Linda, jag kan ju kommentera här vettja! =)

mandi said...

Linda: Så sant.. så sant..

Carolina said...

Nässelblom&Choklad: Vi hade det jättehärligt :) Hoppas att det blir en tur till grannsjön snart för din del då.
Ilva: Jo, det lutar åt att det blir cyberkocken i helgen. Ska bli jätteroligt!
Maria: Håll ut, juni kommer fortare än du anar :)
Mandi: Sluta planera och ÅK istället vettja ;)