Sunday, November 25, 2007

Ugnsbakad majs

Jag har det lite spännande i köket just nu, för jag har börjat prenumerera på ekolådan och där får man ju alla möjliga nya prylar som man måste äta upp. Majskolvar är en sån grej. Jag har inte ätit majskolvar sen jag var liten. Men, får man hem det, måste man ju äta det! De här delade jag i tjocka skivor, sen la jag en klick smör ovanpå och saltade. Körde i ugnen i 175 grader tills det började lukta popcorn, det var kanske 10 minuter. De hade kunnat vara inne lite längre, så testa med en kvart. Till serverade jag en het bönsalsa och mild guacamole. Nästa gång ska jag testa att göra majskolvarna med chilismör, det tror jag blir supergott! Andra idéer på vad man kan göra med majskolvar emottages tacksamt!

1 comment:

lina said...

Åh, vad gott! Vill också ha ekolådan, men tyvärr levererar de inte där jag bor!