Friday, July 6, 2007

Yoghurt

Jag hinner inte laga mat längre. Det går så mycket tid åt jobbet. Jag jobbar i en annan stad och pendlar två timmar fram och två timmar tillbaka varje dag. Visserligen får jag jobba på tåget, men mycket tid över till matlagning blir det ju inte. Inte heller mycket tid över till bloggning. Dessutom har jag ju TRE bloggar att underhålla.

På kvällarna blir det istället ofta yoghurt eller fil. Därför tycker min syster att jag ska recensera fil och flingor.

Linda säger: kefir, med persika eller nektarin, och müsli är bäst! Helst ska det vara skitdyr Paulùn müsli, men det går även bra med finax sportmüsli med tillägg som solroskärnor och pumpafrön och russin. Gott gott.

7 comments:

Carolina said...

Carolinas favvo: Mild lättyoghurt naturell med müsli (Finax basmüsli), hackade hasselnötter och valnöter och torkade aprikoser. Ibland orkar jag skiva ner en banan eller lite jordgubbar också, och ibland har jag linfrö på.

natz said...

känner igen det där med fil och flingor till middag.. inget som bör göras till en vana, men ibland räcker tiden helt enkelt inte till.

natz favvo: Mild lättyoghurt med Special K red berries, kokosflingor och solrosfrön.

Linda said...

Klart Natz ska ha lite söta ingredienser i filen :-)

natz said...

haha jepp, är man gottegris så är man :p

Nässelblom & choklad said...

Nej, ibland är det väldigt praktiskt att äta så enkelt. Nässelbloms favorit: sojamjölk eller naturell yoghurt, skivad banan, mandlar, solrosfrön och Saltå kvarns müsli med jordgubbar. Men oj, vad slitigt att ha så mycket restid varje dag.

Kinna said...

Usch det låter jobbigt att pendla. Hoppas det inte är permanent utan bara för ett kort tag. Annars kan man ju göra mycket, t ex läsa bra böcker.

Linda said...

Det är ett vik på ett år. Det fungerar faktiskt bra. Men jag måste skaffa wlan så jag kan blogga på tåget :-)