2 hela kycklingar
4 dl vitt vin
4 msk konc kycklingfond
2 tsk ljust muscovadosocker
1 dl matlagningsgrädde
1 dl fransk dragon
salt och peppar
Salta och peppra kycklingarna invänding och utvändigt. Lägg i en ugnsform och stek i 175 grader tills de är färdiga (ca 1 timme). När kycklingen börjar bli färdig (efter ca 40 minuter) häller du i vinet, kycklingfond samt socker som du blandat ihop i en skål. Häll i grädden precis på slutet och låt sjuda med de sista fem minuterna.
salt och peppar
Salta och peppra kycklingarna invänding och utvändigt. Lägg i en ugnsform och stek i 175 grader tills de är färdiga (ca 1 timme). När kycklingen börjar bli färdig (efter ca 40 minuter) häller du i vinet, kycklingfond samt socker som du blandat ihop i en skål. Häll i grädden precis på slutet och låt sjuda med de sista fem minuterna.
Persiljefärskost med citron
2 dl färskost
1 dl bladpersilja
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
Mixa färskosten, bladpersiljan, juicen av 1/2 citron och vitlöksklyftan till en krämig konsistens. Krydda med salt och peppar.
Mixa färskosten, bladpersiljan, juicen av 1/2 citron och vitlöksklyftan till en krämig konsistens. Krydda med salt och peppar.
2 comments:
Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).
Jag orkar heller aldrig att mixa.
Post a Comment